Requester Detail

requester

About “Asher M”

Egy játékos általában fogad egy bizonyos összeget, és ellenőrizze a kezét. Azonban gyakori, hogy az emberek vak fogadást tesznek egy pre-flop játékban. Ezután az ellenfél megengedheti a vak tétet A vak nem használható a flop utáni játékban. Ha hívnak, akkor döntést kell hoznod. Ők felelősek az összes buy-in kifizetéséért, ami azt jelenti, hogy ők az elsők, akik cselekednek, és az utolsó is, aki cselekszik. A nagy vak mindig az a játékos, aki az asztal bankárjaként jár el.

A befogadás során az Ön döntése, hogy szeretne-e játszani a nagy vakon, vagy a kis vakon. Ez a játékos lesz az első, aki cselekedni fog, amikor ellenőrizni kell, hogy cselekedjen-e vagy hajtson-e. Ön ígéretes, hogy kifizeti a teljes összeget a pot. Az emelés azt jelenti, hogy elkötelezed magad a játékban. Ha hívnak, el kell döntenie, hogy ellenőrizni akar-e vagy emelni. A kis vak a következő játékos, aki cselekszik. A Texas Hold’em játékban minden játékosnak két lyukasztó kártyát osztanak ki, majd öt közösségi kártyát osztanak szembe három lépésben.

A leggyakoribb póker típusa a Texas Hold’em. A játékosok a lyukkártyáikat és a közösségi kártyáikat használják, hogy a legjobb ötkártyás kezet hozzák létre No-Limit Texas Hold’em: A póker olyan formája, ahol nincs korlátozás a fogadható összegre. Ezek közé tartozik a Razz, a Draw, a Stud Hi-Lo és a Pot Limit Omaha. Stud 7: A Stud játék, ahol a Stud szabályai megváltoznak, minden játékosnak egy hetedik kártyát osztanak ki, aki ezután 5 kártyát dob le.

Vegyes játékok: pókerjátékok, amelyeket vegyes játékosok között játszanak, akik mindegyike véletlenszerűen kezelt egy közös fedélzetről. Ha a játékosok emelték az ante-t, egy új forduló kezdődik, amikor az osztó az első kártyát adja minden játékosnak. A pókerben a cselekvés körökre oszlik. Ebben az időben a játékosok fogadnak és ellenőrizik a kezüket (ami azt jelenti, hogy vagy összecsukják, vagy a kártyáikat az asztalra helyezik).

Az első kör fogadása abban az időben áll meg, amikor az osztó minden játékosnak egyetlen kártyát ad. Az első fordulót az osztó kezeli, és öt percig tart. Amikor a kereskedő azt mondja, hogy csúszik (vagy amikor egy játékost nyertesnek nyilvánít), a forduló véget ér. A győztest azon játékosok száma határozza meg, akik a forduló utolsó percében ellenőrizhették kártyáikat. Attól függően, hogy mi történik a kezében, a játékosok eldönthetik, hu.poker-mine.com hogy akarnak-e maradni a kezében, vagy vegyenek néhány zsetont a potból.

Miután az összes játékos úgy döntött, hogy a kezében akar maradni, több zsetont adnak a pothoz. Ez azt jelenti, hogy az érintett játékosok mind megtartják azokat a zsetonokat, amelyeket éppen a potba adtak Lehet játszani a móka egy ház szabály, vagy néhány ház kártyát játszani a kereskedő / ház ellen.

No Requests found.