Requester Detail

requester

About “Trina M”

Wat is de belangrijkste vaardigheid in poker?

Op een gegeven moment zullen ze ze allemaal nodig hebben! In dit artikel zal ik de 10 vaardigheden benadrukken die succesvolle pokerspelaars gebruiken en hoe ze hun overwinningen mogelijk maken. Ik zal je tips geven over hoe je deze vaardigheden kunt ontwikkelen, enkele voorbeelden van spelers die goed zijn in het beheersen van hun emoties, en eindigen met wat misschien wel de belangrijkste vaardigheid van allemaal is. De lijst is niet allesomvattende of definitieve, maar zal hopelijk een goede gids voor het ontwikkelen van uw eigen lijst van vaardigheden.

Maar de beste manier om jezelf in de problemen te krijgen is om echt slechte risico’s te nemen. Als je je hand overschat, du.poker-4all.com dan kun je beslissen om gewoon te bellen of vallen zonder veel na te denken omdat je denkt dat je “op de helling” bent of wat dan ook. Of je kunt beslissen om ongelukkig te raken en een paar echt ongelukkige kaarten te krijgen en de hand te verliezen. Hij had AK’s, geschikte connectoren, dus ik vouwde en ging naar huis met de 120 grand.

Een goed voorbeeld hiervan is de man die ik heb verslagen op de WSOP. Nou, ik liep terug naar mijn kamer en het was alsof hij wist dat ik niets had omdat hij zijn hoofd draaide en rechtop naar me keek terwijl ik langs liep. Dat is het eerste wat ik merkte. Dus ik controleerde mijn zak, zag een paar losse c-c’s en een J, en ik ben als “Hey, ik heb de noten” en ik riep hem neer met die hand. Hij had net een enorme hand verloren, en ik wist dat hij erover nadenkt om me de hele weg naar de trein te bellen.

Het was de eerste keer dat ik een hand zo goed maakte zonder echt uit te vinden wat hij zegt Zonder die twee vaardigheden kun je heel goed gaan of je kunt heel slecht gaan, er is geen tussenliggende reden waarom ik dit vraag is dat ik soms met vrienden speel en we altijd het eens zijn over welke persoon wint en verliest. De beste aanpak is om tegen een echte live professional te spelen en te leren over de spellen die ze spelen en de strategieën die ze gebruiken. De echte vaardigheid is om trends en patronen te herkennen (die jaren kunnen duren) en ze vervolgens in je spel te laten werken zodat je kunt verbeteren.

Als je nog nooit live poker hebt gespeeld dan is dit het volgende beste, want je zult in staat zijn om de actie te bekijken en te leren hoe ervaren spelers aan tafel werken en denken. Dus wat je beschrijft heet “een voordeel winnen”, maar dit kan niet met een computer worden gedaan. Zolang je een goed begrip hebt van kansen en statistieken, zijn je kansen om een computer te verslaan vrij goed.

No Requests found.